Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig et hold, så kontakt mig.
Email: hanna.smidt@gmail.com
Telefon: 3082 4663

Om mig 

Jeg er uddannet yogalærer i 2018 ved Dansk Yoga og har undervist lige siden. Uddannelsen er en af de mest grundige i Danmark – det er en 2-årig uddannelse med over 850 timers undervisning og fokus på yoga, anatomi og åndedrættet. Jeg er uddannet til at tage hensyn til de skavanker, der kan være i vores kroppe, sådan at yogaen bliver god for dig.

Det er nemlig dét, det hele handler om: at lade yogaen være god for dig, og ikke om at du skal være god til yoga.  Så selvom jeg selv har stramme lægge og både en skulder og en hofte, der bøvler og dermed heller ikke kan komme ud i alle de færdige stillinger vi ofte ser på billeder, så elsker jeg yoga og dét yoga gør for både krop og sind – og jeg finder stor glæde i at give yogaen videre.

Jeg videreuddanner mig løbende, tager kurser, går selv til yoga hver uge og har en egenpraksis on and off.

Jeg er også cand.scient.soc et M.A .i Internationale Udviklingsstudier og teologi. Jeg arbejdede i mange år som projektmedarbejder i en national kirkelig organisation med fokus på bæredygtighed, klima og miljø. Efter mange år med et arbejdsliv med fokus på at gøre verden til et bedre sted, arbejder jeg nu med at gøre kroppe et bedre sted at være.  🙂