Privatlivspolitik

Hanna Smidt ejer Tid til Yoga og hjemmesiden: http://www.tidtilyoga.dk.

Hvis du sender mig en mail eller ringer til mig afgiver du personoplysninger til Tid til Yoga, fx navn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne besvare din henvendelse, evt. tilmelde dig et hold og evt. efterfølgende orientere relateret til din henvendelse. Dine data gemmes ikke på selve hjemmesiden, men behandles og opbevares af Hanna Smidt. Dine data deles ikke med tredjepart. Tidtilyoga.dk er lavet i WordPress, som ikke deler persondata med nogen.

Dine data opbevares, så længe kundeforholdet varer, eller indtil du beder om at få dem slettet. Data til brug for Tid til Yogas regnskab opbevares dog i mindst 5 år.

Dine data vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Hvis du ønsker adgang til, ændring eller udlevering de oplysninger, som er registreret om dig hos Tid til Yoga, kan du rette henvendelse til hanna@tidtilyoga.dk.

Hvis du ønsker at klage over Tid til Yogas behandling af dine data, kan du rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail dt@datatilsynet.dk.